×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

V úterý se sešlo pár z nás a zahráli jsme si pod vedením Lucie Nová super simulační hru Raven 13.

Stali jsme se "kopáči" v podmořské základně, která se hroutí, a na nás bylo, abychom zachránili nevinné životy ostatních obětí této katastrofy.

Hra měla opravdu grády, kombinace omezeného času, jen mála počátečních instrukcí s tím, že na všechno musíme přijít debatou a kooperací, byla fakt super!

Zahráli jsme si celkově 2 kola s tím,že v prvním jsme primárně zjišťovali, jaké informace jsme schopni z obou map - deskové a té na mobilu - vyčíst. Když shrnu první kolo, šlo o jeden velký chaos a paniku, která ale nakonec přinesla záchranu prý relativně obstojného počtu lidí. 

RAVEN-13-1-1024x538.png

Druhé kolo už bylo nejen klidnější, což bylo zapříčiněno znalostí prostředí a dopředu smlouvenou strategií, ale také mnohem úspěšnější. 

Každé kolo hry bylo zajímavé něčím jiným - to první energií a krásným chaosem, když jsme se snažili honem rychle zachraňovat, co se dá. Dokonce se po nás otáčeli lidé od vedlejších stolů, jaký jsme dělali kravál :) 

Další hra pak zase tím, že začaly najevo vyvstávat role - každý hráč si našel tu svou, která mu v kolektivu vyhovovala, od vůdce po tichého podporovatele.   

Navíc jsme zjistili, že máme s kolegy podobný koníček a že se určitě sejdeme přístě na nějaké další deskovce - a kdo ví, možná, pokud se začneme scházet častěji, podpoříme vznik značky Hraji s Principal! 

Děkujeme Lucii za prima organizaci!