×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

V úterý 10.12. u nás na Kavčích horách proběhl poslední workshop „Jak něčeho dosáhnout na LinkedIn“ v podání Sergeje Pavljuka, majitele videoprodukce One Story, marketingového kouče a „machra“ přes sociální sítě. 

Je pro nás potěšením spolupracovat se Sergejem v organizaci a pořádání workshopu. Velmi rádi poskytujeme naše zázemí a moderní interaktivní prostor, aby se lidé mohli profesně vzdělávat, sdílet zkušenosti a navazovat kontakty. Při těchto workshopech jsme společně vytvořili velmi příjemnou a otevřenou atmosféru a podílet se tak na osvětě lidí v oblasti marketingu a komunikaci na sociálních sítích. 

Abychom také zdokonalili naši komunikaci se světem, naše HR a marketingové oddělení se s radostí chopilo příležitosti a vyhradilo si na školení jedno odpoledne, které bylo doslova našlapané informacemi.

A co jsme se na workshopu dozvěděli?

V prvé řadě nám Sergej pomohl vyladit naše profily tak, aby vypadaly profesionálně a přitom neztrácely na autenticitě. Další diskuze a tipy nám pak pomohly utříbit si myšlenky ohledně toho, kam chceme, aby se naše individuální komunikace i komunikace společnosti na sociální síti ubírala a jak docílit toho, aby měla takový dopad, jak chceme. Musím za sebe říci, že jsem už dlouho z žádného workshopu neodcházela tak nabitá energií a nutkání, které mě nutilo ihned začít aplikovat nabyté rady, bylo obrovské.