×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

Po několikaleté pauze, kdy jsme nemohli pořádat téměř nic, jsme se znovu rozjeli a uspořádali akci, která u nás bývala zvykem – Sportovní den pro naše lidi a jejich blízké. Abychom oproti minulým letům změnili lokalitu, uspořádali jsme sportovní den tentokrát ne v Praze, ale coby kamenem dohodil od ní. Zázemí nám poskytl FunPark Jesenice, který se nachází na hranici městeček Zdiměřice a již v názvu zmíněné Jesenice.

„Prostředí to bylo naprosto boží, prostorné a se spoustou dostupných aktivit na jednom místě“, říká Klára Kovaříková Otavová, která bohužel nemohla dorazit s dětmi, ale i tak si akci se svým manželem Liborem užila naplno. 

Na sportovním dni se mohli „vyřádit“ nejen děti, které tam měly 3 nafukovací hrady a dvě obří trampolíny, ale také dospělí, kteří neodolali a směle na těchto atrakcích dětem sekundovali. Nohy se nám třásli ještě dlouho poté, co jsme z trampolín seskákali směrem k občerstvení.

Díky vybavenosti areálu jsme si také zahráli Adventure minigolf, kde nás nejvíc potrápila třetí jamka (doteď se třesu vzteky, když si na ní vzpomenu :-) ), dali si obíhačku v ping pongu a pěkně jsme se opálili u beach volejbalu, který nemůže na žádné sportovní letní akci chybět.

Společně jsme si užili i spoustu dalších aktivit, třeba slalom na hooverboardech, projeli se na elektrických motokárách nebo střelbě z luku. Nejdůležitější ale na tom všem bylo, že jsme se společně všichni sešli a dobře jsme se bavili.

Tak zase za rok na sportovní akci, ahoj :-)