×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

V sobotu naši kolegové znovu zdolali společnou výzvu, a to náročný závod Gladiator Race, do kterého se s vervou vrhli již podruhé. Vytvořili dva týmy, které uběhly přes 7 km a překonali 30 různých překážek, včetně brodění se blátem, plavání v plné polní a zdolávání výšek.

Cesta do cíle nebyla snadná – byla doslova trnitá (a to v některých úsecích i doslova ?) . Přesto se oběma týmům podařilo do cíle dorazit se vztyčenou hlavou a získané medaile byly zaslouženou odměnou. Tímto jim gratulujeme a přejeme hodně sil do dalších sportovních výzev.

„Na startu jsme měli nervy na pochodu, ale nikdy se nevzdáváme a do všeho jdeme s otevřenou náručí. Se vším jsme se poprali s vervou. Na kolegy jsem pyšná a moc jim děkuji, že do toho šli. Byl to skvělý zážitek.“ dodává Klára za tým Digi Zombies.

"Tyhle závody nám vždycky dají zabrat, ale zároveň jsou pro nás obrovskou výzvou, při které stříká adrenalin na všechny strany. V takovou chvíli nikomu nevadí, že se brodíme smradlavým blátem a crčí z nás voda v několika stupních nad nulou. Ta euforie po doběhnutí stojí za všechny ty modřiny!" řekla Daniela z týmu Digi Angels.