Čekala jsem až bude delší den, bude se stmívat později a konečně se bude dát běhat i v týdnu a ne jenom o víkendu. Stalo se, dny jsou delší a tak nastal čas na výzvu.

S kolegyní Dančou jsme vybraly termín a natočily upoutávku. Vložily ji na komunitu na Facebook, Intranet, Contractors, na nástěnku v kancelářích. Netrvalo dlouho a účastníci se začali hlásit. Dokonce jsme běh rozšířili i o chůzi. Důvod? Jsme rádi za každý pohyb, do kterého se naši kolegové zapojí.

  • 8.3. jsme startovali
  • 12.3 jsme dorazili do cíle

Máme 1. místo v běhu a 1.místo v chůzi. A také máme cenu za inspiraci. Proč za inspiraci? Kolega Jirka nás inspiruje tím, že i když pracuje od nevidím do nevidím, necouvnul, vzal čelovku a pár kilometrů každý den ušel. My ho zase inspirovali tím, že se vytrvalost vyplácí :)

  • Vítězové dostanou krásný dárek ze skupiny Sportuji s Principal
  • Za 5 dní jsme uběhli 248,3km a nachodili 190km
  • V komunikaci nechyběl humor a podpora

Naše komunita Sportuji s Principal má nyní 45členů + několik dalších, kteří nejsou fanoušci sociálních sítí. Tento fakt akceptujeme, a proto jsme rádi, že se do výzvy zapojují i Ti, kteří jsou o událostech informování z jiných našich zdrojů.

Tímto bych Ti Soni, Dančo, Verčo, Andrejko, Máro, Broňku, Martine, Jirko, Filipe a Dane chtěla moc poděkovat za příjemně strávený týden s pohybem a humorem!

Jo a nebojte se, výzvy budou, a to nejen v běžeckých teniskách nebo trekových botách!

 

vyzva vysledky vyzvy selfie