Přišel nápad a ten se stal realitou!  "BĚŽECKÁ VÝZVA", blesklo mi hlavou, a tak jsem napsala do naší facebookové skupiny Sportuji s Principal, kdo se toho chytne. A najednou nás bylo 11!

"Paráda", říkám si. Teď už jenom vymyslet, kolik kilometrů zvládnou začátečníci a zároveň to neodradí ani zkušenější běžce. Nakonec jsme se s Dančou shodly na minimu 3 kilometry a horní hranici nechaly na každém individuálně. Ideální se všem účastníkům zdála druhá polovina června, ještě před prázdninami. 

A běžíme!

1. den výzvy nastal! Každý, kdo byl do výzvy zapojen, vkládal do skupiny fotky z běžeckých aplikací, ti, co facebook nemají, nám fotky posílali. Byla to paráda. Podporovali jsme se navzájem, kolegyně - začátečník, do výzvy dokonce zapojila i syna, který ji každý den k běhu motivoval. Kluci z delivery, co spolu sedí v kanceláři, se mezi sebou vyhecovali tak, že se Broněk překonal a pátý den uběhl dokonce 18 km. Jirka od vedlejšího stolu výkony sledoval a nedalo mu to, tak si běžel alespoň koupit boty na rychlou chůzi :) 

Po sedmi dnech jsme doběhli do cíle!

Zvládli jsme to na výbornou! Hurá!

  • 7 lidí z 11 splnilo 7/7 výzvu
  • za 7 dní jsme celkem uběhli 395,25 km
  • dokonce se na jeden den zapojila i Izabelka na vozíčku se svými sourozenci a kamarády

A jaká byla výhra?

Odměnou byl skvělý pocit z toho, že jsme to zvládli a že nás nějaký společný zážitek spojoval!

Děkuji svým kolegům a kolegyním, že do toho šli s velkou energií a vydrželi až do konce!

DÍKY Dančo, Jani a Adámku, Andy, Jirko, Mojmíre, Máro, Dane, Broňku a Honzo! Bylo to super a už teď se těším na naše další společné výzvy!

7dennibezeckavyzva