×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

Prvním krokem v naší zahraniční expanzi bylo Slovensko, teď jsme se rozhodli vyjet až za velkou louži a otevřeli pobočku v kanadském Torontu.

Společnost Principal Technologies N.A. Ltd mají na starost naši dva kolegové Jan Martasek a Richard Stilicha, kteří v Kanadě dlouhodobě žijí a mají tak mnoho zkušeností se severoamerickým trhem.

Nová pobočka v Torontu nám umožní být blíž našim obchodním partnerům a zákazníkům a zapojit lidi, kteří by se rádi podíleli na mezinárodních projektech.

A proč zrovna tam? Inu, spolupráce mezi Evropou a Kanadou je v rámci CETA dohody velmi podporována a po důkladném zvážení, co se týče situace na lokálním trhu, jsme zkrátka zjistili, že je tam pro nás místo! V bankovních službách, které jsou jedním z našich hlavních polí působnosti, zdaleka nejsou tak daleko, jako naše malá zemička, a proto je tam prostor pro to, abychom ukázali, jak se to u nás dělá a jak to funguje!

A nejen to! I v dalších oblastech, jako jsou telekomunikace, automotive nebo průmysl, dokážeme nabídnout kvalitní služby. Mimo jiné tam přinášíme také naše vlastní produkty a softwarová řešení, například TeleHealth Portal, Emotia nebo Principal Cyberinsurance.

Pokud seš to tedy Ty, kdo hledá příležitost někde v zahraničí, zajímá tě vývoj situace v Kanadě a na severoamerickém trhu, tak neváhej a ozvi se.

 

Kanada.png