×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

17. 3. u nás proběhl Mastermind club ve spolupráci se společností IPMA. Čerstvě jsme se museli přizpůsobit aktuální situaci a ze dne na den přehodit formu z „face -to -face“ komunikace na online variantu prostřednictvím Hangouts.

Improvizace v organizaci akce připomínala sice „punk“, ale vše se nakonec podařilo a od účastníků máme dobrou zpětnou vazbu, jelikož se jednalo o setkání projekťáky nejen napříč obory, ale také z obou stran „barikády“. Na jedné straně se jednalo o produkťáky řídící projekty z časového a finančního hlediska, na té druhé o vývojáře řešící dodávky.

A co k tomu řekl náš kolega?

„Díky tomu, že tam bylo hodně lidí z jiných společností a na různých pozicích, jsme si mohli předat zkušenosti z různých projektů a rozhodně si předat informace z obou pohledů. Byla to zajímavé i takhle v online formě. Domluvili jsme se, že si to za měsíc nebo dva zopakujeme, abychom mohli dostát slibům a cílům, které jsme si stanovili.“ A až to vláda povolí, rád se s nimi setkám osobně“. Vladislav Svoboda, Test Lead

Další kolo Mastermind

proběhne 21.4. opět v online módu, aby se „staří“ účastníci mohli pobavit o naplnění svých předsevzetí a noví účastníci se přidali k této motivační aktivitě připojili a mohli si stanovit své vlastní cíle.

 

MM_foto_ptsc.jpg