×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

Oblasti, kterým se Principal věnuje, jsou rozmanité, a proto se naši dva kolegové, Petr Moláček a Dan Kostan vydali reprezentovat naši společnost na veletrh Medica do Düsseldorfu: 

"Globální trh medicínských technologiích a léčiv je stále náročnější a ambicióznější. Poskytovatelé moderní zdravotní péče se potřebám a rostoucím nárokům pružně přizpůsobují a poskytují inovativní řešení pro moderní a nákladově efektivní lékařskou péči. Lékařům a zdravotníkům přitom stále více asistují digitální technologie jako jsou umělá inteligence, robotizace, big data, mobilní aplikace a další.

My v Principalu oblast digitalizace a inovací ve zdravotnictví pozorně sledujeme. Proto jsme se také účastnili minulý týden v německém Düsseldorfu na největším světovém zdravotnickém veletrhu MEDICA. Přijeli jsme představit naše inovační řešení Emotia, které od MPO získalo v roce 2018 ocenění Projekt roku, nebo platformu pro telemedicínu. A dále naše široké služby v oblasti vývoje nebo dodávek softwaru. Během intenzivních čtyř dnů jsme si ověřili, že naše produkty rozhodně zaujaly a o naše služby je u firem z různých zemí velký zájem."

Dan Kostan, Petr Moláček