×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

Bylo by sice lepší mít Novoroční večírek v lednu jako obvykle a v březnu si "střihnout" další akci, ale budiž - vzhledem k situaci, kdy se omikron rozletěl do světa nadzvukovou rychlostí, to prostě jinak nešlo. A to, že jsme se vůbec sešli v takto hojném počtu, je vlastně takový malý zázrak :-)

A víte co? Náramně jsme si to užili a přitom ještě udělali dobrý skutek ☝

Tivo peklo proudem,... teda.... pivo teklo proudem, stoly se prohýbaly pod množstvím výborného jídla, za které musím až do nebe vynést kuchaře hospody Pub Na Plech, a protřelí karbaníci i nováčci ve světě hazardních her si mohli vyzkoušet poker, black jack, hru v kostky a ruletu. Skvěle nám k tomu hráli Funk Soul Brothers ve složení našeho kolegy Máry a jeho bráchy Filipa. 

A ten dobrý skutek, o kterém jsem mluvila? Abychom se v době, kdy světem lomcuje válečná krize, pouze nebavili, vyzvali jsme kolegy a kolegyně, aby se nám svěřili s informací, jakou částku věnovali na pomoc Ukrajině. Tuto částku jsme pak jako firma zdvojnásobili.

Společnými silami jsme tak celkově přispěli částkou 282 220 Kč. Tímto chceme poděkovat všem, kterým není osud světa lhostejný. Děkujeme.

Odběr nových článků

Vyplňte svůj email a přihlaste se k odběru nových projektů.

(Zasíláme nepravidelně)