×

Varování

JUser: :_load: Nelze nahrát uživatele s ID: 520

Náš novoroční večírek každoročně slouží k propojení a budování vztahů mezi zaměstnanci a našimi kontraktory. Letošní ročník proběhl na pražském vrchu Vítkov, a to přímo v kavárně umístěné v druhém patře památníku, který se tyčí vysoko nad Prahou a je tak jedním z jejích charakteristických rysů.

Díky terase a prosklenému prostoru nebylo o panoramatické výhledy na zimní nasvícenou Prahu nouze a hosté, kteří prahli po troše historie, měli možnost nakouknout do tajuplných prostor památníku - původního mauzolea Klementa Gottwalda, který tam byl vystaven celých 9 let.

Aby aktivit nebylo málo, na večírek nám přijela představit svoji postapokalyptickou fireshow Ožehavá Záležitost z Pardubic. Jiskrného zážitku využil náš kolega Michal Osikovský, který „vyblejsknul“ ďábelské stvoření v pravém okamžiku a vysloužil si tím první cenu v naší amatérské fotografické soutěži o dárkový poukaz v hodnotě 14 900,- na pronájem luxusního auta dle vlastního výběru společnosti Dream cars.

 

Výherci Insta - soutěže jsou: 
Podívejte se, jak jsme se bavili. Příští leden se na Vás opět budeme těšit s oslavou příchodu nového, a jistě dalšího úspěšného roku s Principal :)

  výherci_Contractors.png